Aanleg

Als eerste dient de tuin aanlegklaar gemaakt te worden, door bv. het afvoeren van oude beplanting, tegels en/of grond. Vervolgens kan de aanleg beginnen door eventuele aanleg van een sproei-installatie, verlichting, hekwerken, bestratingen en als laatste het plaatsen van hagen, bomen, heesters en vaste planten.

LEEF! JE TUIN kan u in alle onderdelen van tuinaanleg van dienst zijn, ook voor grote tuinaanlegprojecten als kantoortuinen, parkeerplaatsen en begraafplaatsen. Een mooi aangelegde bedrijfstuin zorgt vaak voor rust en een ontspannen omgeving.

Planten maken een tuin af en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De keuze van planten die in uw tuin passen is afhankelijk van de grondsoort, de hoeveelheid licht op de plek waar u uw planten wilt hebben, de winterhardheid van de planten en natuurlijk ook uw eigen smaak qua kleur en hoogte.

Wij kunnen u op dit gebied compleet adviseren en ontwerpen een beplantingsplan gebaseerd op uw wensen. Vooraf laten we u foto’s zien van de opgenomen planten in het beplantingsplan. Wij hebben de kennis in huis om van uw tuin een sfeervol en een bloeiend geheel te maken.

Ga naar stap 3, onderhoud