Ontwerp

Een uitgewerkt plan is zeer belangrijk of u nu een geheel nieuwe tuin wilt aanleggen of een bestaande tuin ingrijpend wilt aanpassen naar uw huidige wensen. Wij verzorgen een tuinontwerp geheel op maat, komen bij u langs om de tuin te bekijken en op te meten. Vervolgens wordt er op basis van uw wensen gekeken naar wat de mogelijkheden zijn. Met ons professionele oog en vernieuwende ideeën laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn in uw tuin.

Redelijk vernieuwend is het aanbrengen van een thema in uw tuin, denk hierbij aan een Curaçao/Papagayo Beach thema. Felle kleuren in combinatie met (sub)tropische beplanting. Of één van de andere laatste trends: unieke Mozaïek vloeren.

LEEF! JE TUIN vindt het belangrijk dat de wens van de klant centraal staat in het hele ontwerpproces. Uw tuin is immers het verlengstuk van uw huis en dus uw leefomgeving. Het is belangrijk dat u zich er prettig voelt zodat u er optimaal van kunt genieten.

Heeft u zelf een idee over een bepaald thema dan denken wij graag met u mee. Met gebruik van verschillende materialen en accessoires geven we uw tuin de gewenste sfeer.

Ga naar stap 2, aanleg