Onderhoud

Het is de kunst om het beeld van de ontwerper te behouden. Als we niet voortdurend bezig zijn met onderhoud dan kan de tuin snel verwaarloosd raken. Daarom s het van belang om met regelmaat uw tuin van onderhoudswerkzaamheden te voorzien.

Ook de planten hebben aandacht nodig, denk hierbij aan het verwijderen van overtollig blad of het terugknippen van de bloemen om de bloeitijd te verlengen. Indien gewenst kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten zodat wij doelmatig uw tuin kunnen onderhouden. Wij kunnen uw gazon onderhouden, bv. wanneer u met vakantie bent.

Laat u liever uw tuin goed onderhanden nemen door middel van een voorjaarsbeurt, zomerbeurt en winterbeurt? Ook dat behoort tot één van onze mogelijkheden.

Voor boomverzorging wordt vaak onze hulp ingeroepen, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen, bv. naast huizen of garages. Wij kunnen bomen snel verwijderen dankzij het benodigde diploma en jarenlange ervaring. Dit is echt een taak die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Wij zorgen ook voor het afvoeren van het snoeihout.

Ga naar stap 4, een offerte aanvragen